DW-2000 2000 TABAKLIK BULAŞIK MAKİNESİ:Konveyörlü Bantlı Tünel Tipi en kaliteli sanayi bulaşık makineleri bölümündeki en ucuz fiyatlı makineyle çok hızlı şekilde kirli tepsileri bulaşık yemek servis tabaklarını yıkayabilirsiniz
En kaliteli 2000 tabaklık konveyörlü bantlı bulaşık yıkama makinalarının en ucuz fiyatlarıyla satış telefonu 0212 2370749

2000 Tabaklik Bulaşık Makinesi

Satış fiyatı 260.262,00 TL
İndirim
Açıklama

2000 TABAKLIK BULAŞIK MAKİNESİ DW-2000

Restaurant Otel Lokanta Fabrika Tipi Bulaşık Tabak Tepsi Yıkama Makinası - 2000 Tabaklık Bulaşık Makinesi

* Restaurantlarda otellerde barlarda lokantalarda fabrikalarda konveyörlü bantlı sepet yürütme sistemiyle hızlıca bulaşık tabakları-tepsileri, yıkayan-durulayan bu makine otomatik olarak çalışan endüstriyel kullanıma uygun konveyörlü bantlı tünel tipi bulaşık yıkama makinesidir - Büyük yemekhaneler, restaurantlar, oteller, fabrikalar, askeriyeler için bantlı tünel tipi bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Bulaşık yıkama makinesinin imalatı paslanmaz çelik malzemeyle yapılmıştır, yıpranmaya ve zorlu kullanıma dayanıklıdır

* Bulaşık yıkama makinesinin kapasitesi 2000 tabaklık olarak geçmekte olup; tam yıkama kapasitesini 50x50 cm ölçüsündeki sepetinde yıkayacağınız tabağa göre hesaplayabilirsiniz, Bulaşık yıkama makinesinin ölçüleri 244x81.5x178 cm dir - Büyük yemekhaneler, restaurantlar, oteller, fabrikalar, askeriyeler için bantlı tünel tipi bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
* Ön yıkama tankı 50 litre, ana yıkama tankı 55 litre, boyler durulama tankıysa 18 litrelik; yıkama suyunun ısıtıcı rezistansı 6 kw, boilerli durulama suyunun ısıtma rezistansıysa 18 kw.dır

* İki ayrı yıkama pompası olan 2000 tabaklık bulaşık makinesinin ön yıkama pompası 1.1 kw ve ana yıkama pompasıysa 2.2 kw gücündedir - Büyük yemekhaneler, restaurantlar, oteller, fabrikalar, askeriyeler için bantlı tünel tipi bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* 2000 Tabaklık tünel tipi bulaşık yıkama makinesinde 48 cm.e kadar yükseklikteki bulaşıkları yıkayabilirsiniz

* Ağırlığı 255 kg. olan bulaşık yıkama makinesi 380 Volt 50 Hz trifaze elektrikle çalışır, (sanayi cereyanı) toplam elektrik gücü 36.5 kw.dır - Büyük yemekhaneler, restaurantlar, oteller, fabrikalar, askeriyeler için bantlı tünel tipi bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* 50-55 derecede yıkama yapan bulaşık tabak-yemek tepsisi yıkama makinesi 80-85 derecedeki sıcak suyla durulama yapar

* Tünel tipi bulaşık yıkama makinesinde kullanılan bütün ısıtıcı rezistanslar incoloy 800 paslanmaz çeliktir - Büyük yemekhaneler, restaurantlar, oteller, fabrikalar, askeriyeler için bantlı tünel tipi bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Kolay sökülebilir, temizlenebilir yıkama-durulama kollarıyla bu makineyi uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz

* Ücretsiz ilk montajı ve kullanım izahı olan bulaşık yıkama makinesi 2 yıl garantili olup, sanayi tipi bulaşık yıkama makinalarının yedek parçaları (yıkama motoru,termostatı,yıkama-durulama kolları,rezistansı,elektronik program beyni,mekanik timeri v.b. bulaşık yıkama makinesi parçası) 10 yıl süreyle ücretli olarak yedekparça deposunda bulundurma garantilidir. Orijinal bulaşık yıkama makinesi parçası Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Ayrıca elinizde böyle bir 2000 tabaklık sanayi tipi bulaşık yıkama makinesi var ve arızalıysa veya bakıma ihtiyacı var diyorsanız; tecrübeli bulaşık yıkama makinesi tamircilerinden oluşan teknik servisimize bulaşık yıkama makinelerinin tamirini bakımını servisini yaptırabilir, yedekparçalarını satın alabilirsiniz. Sanayi tipi otomatik bulaşık yıkama makinesi tamircisi servisimizde; bulaşık tabak, bardak, çatal, kaşık, self servis tabağı yıkama makinesi tamiratını,bakımını,servisini,onarımını yaptırabilir ve parçasını satın alabilirsiniz. Telefon Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sanayi tipi bulaşık makinalarıyla ilgililer:endüstriyel bulaşık makinesi,2000 tabaklık bulaşık makinası,bulaşık makinası tamiri,bulaşık yıkama makinası,fabrika tipi bulaşık makinesi,tabak yıkama makinası,tabldot tabağı yıkama makinesi nasıl çalışır?,bulaşık yıkama makinesi servisi,bulaşık yıkama makinaları,bulaşık yıkama makinesi fiyatları,en kaliteli bulaşık yıkama makinası,bardak yıkama makinesi tamircisi,askeriye bulaşık makinası, - Bulaşık yıkama makinesi satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yemekhane, otel, restaurant, fabrika tipi 2000 tabaklık tünel bulaşık makinesini kredi kartlarına taksitli 9 aya kadar vade farkıyla satın alabilirsiniz - Büyük yemekhaneler, restaurantlar, oteller, fabrikalar, askeriyeler için bantlı tünel tipi bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Broşür halindeki toplu sanayi tipi bulaşık yıkama-tabak yıkama-çatal kaşık bardak yıkama makinelerini pdf dosyası halinde

SANAYİ BULAŞIK MAKİNESİ KATALOĞU-BULAŞIK TABAK ÇATAL KAŞIK BARDAK YIKAMA MAKİNALARI BROŞÜR

adresinden indirebilirsiniz

DW-2000 2000 TABAKLIK BULAŞIK MAKİNESİ:Konveyörlü Bantlı Tünel Tipi en kaliteli sanayi bulaşık makineleri bölümündeki en ucuz fiyatlı makineyle çok hızlı şekilde kirli tepsileri bulaşık yemek servis tabaklarını yıkayabilirsiniz. Ön yıkaması da olan ve en ekonomik fabrika bulaşıkhanesi makinelerinden olup gayet dayanıklıdır. DW-2000 bulaşık yıkama makinası bol ve ucuz yedek parçasıyla 2 yıl garantili olarak satılıyor - Büyük yemekhaneler, restaurantlar, oteller, fabrikalar, askeriyeler için bantlı tünel tipi bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

                                               2000 TABAKLIK BULAŞIK TABAK-ÇATAL-KAŞIK-TEPSİ YIKAMA MAKİNESİ Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.-2370750-2370751-2370759