Buzdolabı Contaları

Endüstriyel ve Ev Tipi Buzdolabı Contası Üretimini Her Türlü Soğutucu Cihazlar İçin Kapak Lastiği İmalatını Yapıyoruz 

1- Arçelik Beko Hotpoint Ariston (bazı modeller) Samsung Sharp Çift Kapılı Buzdolabı ve Buzluk LastikleriBu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

    Sharp Buzdolabı Kapak Contası 1

    Sharp Buzdolabı Kapı Lastiği 1 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

2- D Bosch Hotpoint Ariston (bazı modeller) İndesit Profilo Regal Siemens Vestel No Frost Dolap Contası 2

    Ev Tipi Hotpoint-Ariston MTB 4511 TK Buzdolabı Lastiği 2

    Siemens Buzdolabı Geniş Kanal Buzluk ve Alt Kapak Lastiği 2

3- Edesa Fagor sanayi tipi buzdolabı contaları 3

4- Uğur Kola Ayran Yoğurt Meşrubat Dolabı Fitilleri 4 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

   Tezgah tipi sanayi buzdolabı contası ve dik kasap tipi endüstriyel depo buzdolapları lastiği 4 (kapı ve gövde arası açıklığı dar modeller - 1 cm civarı)

5- Şenocak Yoğurt Bira Kutu Ayran Kebapçı Buzdolabı Contaları Franke Gaggenau Termikel dolap lastiği 5

    Öztiryakiler Buzdolabı Contası 5 Modelleri

   Tezgah tipi endüstriyel buzdolabı lastiği ve dik tip kasap depo buzdolapları fitili 5 (kapı ve gövde arası açıklığı geniş modeller - 1.5 cm civarı) Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

6- Vestel orijinal buzdolabı contaları

7- D Değişik ölçülerde geçmeli tip tırnaklı özel ölçülü buzdolabı buzdolabı fitilleri imalatı

8- Yeni Tip Vidalı Beyaz - Presli kapısı olan veya vidalanarak takılabilecek her marka ve modeldeki endüstriyel ve ev tipi soğutucu lastikleri Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

9- D Yeni Tip Vidalı Gri - Presli kapağı olan veya vidalamayla montaj edilebilecek her marka ve modeldeki sanayi ve ev tipi soğutucu contaları

İmalatçısından kaliteli malzemelerle özel ölçülü üretimi yapılmış buzdolabı contası imalatı ve hazır soğutucu contalarını Buzdolabı Contası Fiyatları adresinden görebilirsiniz

Ayrıca buzdolabı contası nasıl sökülür takılır değiştirilir videosu Dolap Contası Sökülmesi Takılma Değiştirilmesi Videosu

 

 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

İlgili Yazılar

Konumlar

Çalışma Saatlerimiz