Isıtıcıları Tasarruflu Kullanma

Isıtıcılarını Tasarruflu Kullanma

ISITICILAR

1. Oturma odanızın sıcaklığının 20 °C, yatak odanızın sıcaklığının ise 17°C’den fazla olmasına müsaade etmeyiniz. Odada 1 °C’lik sıcaklık düşürme % 5’lik yakıt tasarrufuna neden olur.
2. Sadece kullandığınız odaları ısıtınız. Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamircisi için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. (Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamiri-bakımı-servisi-yedek parçası)
3. İhtiyacınız yoksa ısıtıcıyı açmayınız. Hafta sonları veya tatil günleri evinizden ayrılıyorsanız ısıtıcınızın veya radyatörünüzün vanasını kapatınız. Boş daireyi ısıtmak israftır.
4. Isıtıcınızın veya radyatörlerinizin önüne kesinlikle eşya koymayınız. Sıcak hava hareketini önlemeyiniz. Aksi durumda, ısınmak için daha fazla enerji harcarsınız.
5. Pencerelerinizden güneş çekildiği zaman ısının kaçmasını önlemek için perdelerinizi kapatınız. Kapalı ve uygun perdeler pencerelerden ısı kaybını %25 oranında önler. Perdeler radyatörlerin üzerini örtmemelidir. Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamircisi için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. (Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamiri-bakımı-servisi-yedek parçası)
6. Kış aylarında dış kapı ve pencereleri rastgele açmayınız. Dış kapı ve pencereleri açtığınız zaman hemen kapatmayı unutmayınız. Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamircisi için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. (Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamiri-bakımı-servisi-yedek parçası)
7. Kış aylarında pencereye güneş ışınları değdiği zaman perdeleri açınız. Bu durum güneş enerjisi ile evinizin ısınmasına yardımcı olur. Güneş çekildikten sonra perdeleri mutlaka kapatınız.
8. Radyatör bağlantı borularının su sızdırıp sızdırmadığını kontrol ediniz. Sızıntıları hemen tamir ediniz/ettiriniz.
9. Gündüzleri odanızı havalandırmak istediğinizde, tüm pencereleri aynı anda açınız. Odanızı yarım saat havalandırdıktan sonra pencereleri tekrar kapatınız. Bu esnada ısıtıcınızı mutlaka kapatınız.
10. Pencerelerinizin camlarını mutlaka çift cam yaptırınız. Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamircisi için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. (Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamiri-bakımı-servisi-yedek parçası)
11. Tüm dış kapı ve pencerelerinizi hava sızdırmaz hale getiriniz. Zira havayı ısıtmaya gücünüz yetmez. Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamircisi için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. (Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamiri-bakımı-servisi-yedek parçası)
12. Radyatörlerinizin arkasına yansıtıcı koyunuz. Böylece radyatör başına yılda 6 dolar kazanırsınız. Alüminyum kaplı yalıtım levhası ile bunu sağlamanız mümkündür.
13. Güneşli havalarda pencerelerinizi temizleyiniz. Bu durum evinizin ısınmasına yardımcı olur.
14. Evinizde ısıtıcınızı çalıştırmadığınız zaman baca damperini kapalı tutunuz. Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamircisi için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. (Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamiri-bakımı-servisi-yedek parçası)
15. Isıtıcılar evdeki enerjinin %45’ini tüketir. Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamircisi için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. (Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamiri-bakımı-servisi-yedek parçası)
16. Kış aylarında radyatörün üzerine mermer ve çamaşır gibi herhangi bir malzeme kesinlikle koymayınız. Radyatörün üzerinde çamaşır kurutmayınız.
17. Kış aylarında odalarda kesinlikle çamaşır kurutmayınız. Odalarınız buhar içindeki zararlı gazlarla dolar.

Devamı var...

Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamircisi için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. (Bulaşık makinası, çamaşır makinası, elektrikli soba, ısıtıcı, gazlı soba tamiri-bakımı-servisi-yedek parçası)

Aşağıdaki Not Sadece Aynı İş Kolundaki (Makina Tamircisi; Tamir Bakım Servis Hizmeti Yapan) Arkadaşlarımız İçin Geçerlidir....

Sitemizdeki yazıdan alıntı yapacak olan arkadaşlarımız; Lütfen kaynağı belirtiniz... Kaynak belirtilmeden yapılacak alıntılarla ilgili siteler "Yüzsüzler veya Fikirden Yoksunlar" Sayfamızda yayınlanacaktır. Darılmayınız...

Kaynak: www.mutfakmerkezi.com

İlgili Yazılar

Konumlar

Çalışma Saatlerimiz