50-300 Termostat

50-300 Termostat

50-300 Termostatların Genel Olarak Kullanıldığı Makinalar

50-300 Termostatlar; elektrikli endüstriyel ızgaralarda balık ızgarası termostatı, tavuk ızgarası termostatı, köfte ızgarası termostatı, oluklu ızgara termostatı, hamburger ızgarası termostatı olarak kullanılabilir...

Ayrıca; bazı endüstriyel fırınlarda ve endüstriyel fritözlerde de 50-300 termostat kullanılmakla birlikte; özellikle fritözlerde 300lük termostat kullanımı sakıncalıdır. Çünkü; ideal kızartma derecesi 180 derece olup, daha yüksek ısılarda kızartma yağı yanmakta ve kanserojen maddeler oluşmaktadır. Bu bakımdan fritöz benzeri kızartma makinalarında kullanılan 50-300 lük termostatları en fazla 200 derecelik termostalarla değiştirmelisiniz. Fritöz termostatı satışı, elektrikli ızgara termostatı satış telefonu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

50-300 termostatları makinalarda kullanırken, değiştirdiğiniz termostatla aynı derecede olmasına dikkat ediniz... 50-300 Termostat satış telefonu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

İlgili Yazılar

Konumlar

Çalışma Saatlerimiz