Usta Tatlıcıyım Baklava Ustasıyım Tulumba Tatlıcıyım İş Arıyorum

Usta Tatlıcıyım Baklava Ustasıyım Tulumba Tatlıcıyım İş Arıyorum

Baklava Ustasıyım Tatlı Ustasıyım İş Arıyorum diyorsanız buraya bilgilerinizi yazın... Sitemizin ziyaretçisi; baklava ustası arayan, tatlı ustası arayan, saray lokma ustası arayan ; baklavacılar tatlıcılar tulumba tatlısı yapanlar saray lokması dökenler size döneceklerdir. Üye olmadan sadece yorum yazarak saray lokması dökme ustası arayan baklavacı arayan tatlıcı arayan baklavacılara tatlıcılara pastanelere balkan tulumba tatlıcılarına bilgilerinizi okutabilirsiniz...Bir kez daha açıklayalım; tecrübeli baklava ustasiyim baklavacıda saray lokmacıda tatlıcıda iş arıyorum konulu ilanı aşağıdan ekleyebilirsiniz. Bizden ayrılmayın...

Not: Yeni yorum yapanlar, yoruma cevap geldiğinde haberdar olmak için "sonraki yorumları bana bildir - abone" seçeneğini işaretleyiniz ve ilanlarla ilgili en küçük bir sorumluluğumuz yoktur. Tamamen ücretsiz olan bu hizmetimizde ilan bırakanlarla hiç bir bağımız yoktur.

Sorularınız ve endüstriyel mutfak için arayabilirsiniz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

İlgili Yazılar

Konumlar

Çalışma Saatlerimiz