YAPIŞKANLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ MONTAJ ŞEKLİ YAPIŞKANLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ AVANTAJLARI

YAPIŞKANLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ MONTAJ ŞEKLİ YAPIŞKANLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ AVANTAJLARI

Sinek Öldürücü Cihazı; yakalanmasını istediğiniz, sivrisinek, sinek ve diğer uçan haşerelerin bulunduğu yerlere, ampülleri görecekleri şekilde asarak monte ediniz. 

Sinek Öldürücüyü yerleştirirken, üzerinde çok kuvvetli ışık (florasan, spot vs.) olmayacak ve doğrudan güneş ışığı almayacak şekilde yer seçiniz.

Yerden yaklaşık 200 cm, kapı ve pencerelerden 200 cm uzakta olacak şekilde sinek öldürücünün yer seçimini yapınız.

Kuruluşumuzca satışa sulnulan sinek öldürücü cihazları; özel aktinik lambası sayesinde sinekleri kendisine doğru çekip, bünyesindeki sinek öldürücü yapışkanlı kağıdına yapışarak ölmelerini sağlar...

Bu tarz sinek öldürücülerin, insan sağlığına ya da çevreye hiçbir zararlı etkisi yoktur.

Ayrıca; yüksek gerilimle sinek öldüren, sinek öldürücülerin aksine; sinekleri patlatmaz, ortamda çirkinlik yaratmaz, sinek parçacıklarının sıçraması gibi nedenlerle, ortamın hijyenikliğini bozmaz...

Yapışkan kağıtlı sinek öldürme makinası satışı için; sol yandaki bağlantılara bakınız veya "Makina Arama" kutusu içerisine, "sinek öldürücü" "sinek öldürme" yazarak aratınız veya sinek öldürücü satışı için arayınız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

İlgili Yazılar

Konumlar

Çalışma Saatlerimiz